Bloc personal,

dissabte, 17 de juny del 2006

El Kevin ha mort...

Després de 2 anys d'estar patint amb incontinència urinària i tumoracions vàries, avui dissabte, i veient que ja no es podia aixecar del terra han avisat al veterinari perquè li posés les injeccions. Eutanàsia posava el paper que ha expedit...

Aquesta ha estat l'última foto en vida. I després d'"inflar-lo" a pastilles encara s'ha aixecat. Just per entrar al seu cuarto i tornar-se a estirar i esperar el veterinari...

Jo ja ho he dit: ja firmava ara mateix per morir com ha mort el Kevin. 3 injeccions per deixar-lo totalment adormit i deprés la injecció letal i una de seguretat a més a més per si de cas... no s'ha enterat de res. I tot i que podia haver aguantat més, de fet ja feia dos anys que estava vivint de més.

Un malamute amb 14 anys! Quan rarament en viuen més d'11.

Ara ja està fet. El problema ha estat "desfer-se" del cos. Finalment el Kiko ha aconseguit el telèfon i l'adreça d'una de les tres úniques incineradores que hi ha a tot Catalunya per animals i allà l'ha portat.

Ara, tot plegat, Déu n'hi do! 75 euros del veterinari amb les seves injeccions (que s'han quedat en 80) + 80 euros per portar-lo personalment a la incineradora... Si te'l venen a buscar poden tardar 1, 2 ó 3 dies i a sobre en cobren el gust i les ganes. I si vols recollir les cendres 200 euros... un negoci! Com tot el relacionat amb la mort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada