Bloc personal,

dimecres, 30 de juliol del 2008

Cuil


Sembla ser que tenim un nou buscador que vol fer-li la competència a Google...: Cuil. Potser sí que en uns anys en sentirem a parlar... o no. Ara mateix el que jo busco no ho trobo. Potser és que ens hem acostumat a buscar pensant en com Google troba el que vols buscar...

De moment he buscat Ricard Vilanova i ha aparegut a la 6a pàgina. A Google ja surto el primer... Però almenys surto.

[He trobat, per cert, un altre Ricard Vilanova a Reus. Fa poc en vaig conèixer un a Barcelona a través de FaceBook.]

El cas és que si busques Ricard Vilanova dissenyador sí surto primer; i segon jo mateix en una pàgina de ya.com que en algun moment vaig donar d'alta.

Però el que és curiós de veritat és que si busco Ricard Vilanova disseny no hi han resultats
I si busco Ricard Vilanova dissenyador gràfic tampoc. Però en aquest cas és per problemes amb els accents. Si busco Ricard Vilanova dissenyor grafic (sense accent) sí surto primer... i únic... ;-)

O sigui que, pel nou sistema de búsqueda i la manera en que ho vol mostrar potser sí que en sentirem a parlar més endavant... o potser s'ho menjarà la voràs Google i s'integrarà dins el BUSCADOR (amb majúscules i negreta) per excel·lència. (Sembla que ja ningú recorda els buscadors de Lycos, Yahoo o fins i tot el que portava integrat Terra... Terra! És un nom antiquat, no? :DDD ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada