Bloc personal,

divendres, 24 d’octubre del 2008

Acció comercial #00

Acabo de fer la primera acció comercial d'Estudi Melic. Bàsicament s'ha centrat en un enviament massiu (o sigui, un e-mailing com Déu mana) a unes 400 adreces de correu... que vaig recollir fa dos anys, quan vaig decidir treballar pel meu compte... i ara ha passat el que ha passat. Però ha estat bé, ha estat una bona experiència.

Són adreces que vaig començar a recollir fa dos anys i he acabat avui mateix a partir de pàgines web. I hi ha hagut de tot. Des de pàgines que no existein, pàgines mal "publicades", correus que no existeixen, amb el domini caducat... etc. També hi han haguts errors d'enviament i avisos del servidor que retorna el correu per algun problema. I a més no corresponen a 400 empreses, doncs hi han empreses que tenen vàries adreces de correu per contactar.

Per no saturar el servidor ho he repartit en 5 enviaments de 80 adreces cadascun aproximadament. Evidentment els enviaments s'han fet com s'ha de fer...: només l'HTML amb els vincles absoluts que estan publicats al web.

Aquí els números en els 5 enviaments fets:
  • Destinataris: 83 + 73 + 70 + 64 + 77 = 367
  • Errors d'enviament: 2 + 4 + 3 + 1 + 0 = 10
  • Recipient address rejected: 23
  • Correus vàlids: 367 - 10 - 23 = 334
Les repostes me les guardo per mi... és clar... ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada