Bloc personal,

dilluns, 10 de novembre del 2008

Seminaris online: Adobe Illustrator CS4


Fa tot just una setmana vaig intentar assistir a un seminari online d'Adobe Illustrator CS4. Degut a problemes amb internet que ja vaig descriure en una anotació anterior i que disposo d'una ample de banda limitat amb el mòdem Huawei d'internet mòbil, i també a que en el seminari es van conectar al mateix temps més de 80 persones (...) es va fer insufrible degut als continus talls.

Ara mateix m'acaben de passar l'enllaç de la gravació del seminari i la veritat és que almenys aquest està ben gravat... perquè vaig intentar accedir a la gravació de l'Adobe Photoshop CS4 i és que va ser igual de patètic perquè ho van gravar amb els talls intermitents.

O sigui que qui vulgui conèixer les novetats i al mateix temps veure com altra gent treballa amb Adobe Illustrator CS4, cosa de la que personalment penso que sempre s'aprén molt, aquí teniu l'enllaç: http://mmse-v5.emea.adobe.acrobat.com/p36444167/. Recordo que aquests enllaços els podeu veure també al web trucosyconsejos.com que és on habitualment Adobe Espanya publica els seus seminaris i vídeo-tutorials.

Si feu clic a la imatge principal veureu les noves característiques de l'aplicació en qüestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada