Bloc personal,

dimecres, 15 de juliol del 2009

Roadster SPYDER 990 cc de BRP


Aquesta és la moto que vam veure a Sitges dissabte passat... Tothom que hi passava se la quedava mirant. La primera sensació que vaig tenir és que estava veient una moto aquàtica sobre rodes. De fet es dóna la casualitat (o no) que en una de les búsquedes per Sant Google, aquest model apareix en un web dedicat a motos aquàtiques...




I encara que se suposa que aquest blog "va de motos", ni compro revistes ni estic al cas de les novetats... com que em dóna una mica tot igual... Però quan una cosa es fa notar, l'anoto. ;-)

Voleu saber què val? Uns 21,000 $... que al canvi són uns 15.000 €... o sigui uns 2,5 milions de les antigues pessetes. (Pel que he anat veient, quan arriba a Europa el canvi de moneda no funciona i continua valent 21.000 €. Els preus que he anat trobant estan entre els 17.500 € del model senzill i els 20.500 € del model "bo"...)

El més curiós és que al costat hi havia un "monstre" de 1750 cc (o potser 1500 cc) i ningú s'hi fixava. De fet no us sabria dir ni marca ni model... ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada