Bloc personal,

dissabte, 31 d’octubre del 2009

El mega-circuit


Mostra El mega-circuit ;-) en un mapa més gran

Tal i com vaig comentar ahir, avui he fet el mega-circuit.

Impressionant veure'l des del Google Earth amb un mica de perspectiva!!!

El millor: la zona entre Sant Joan de Mediona i el Pla de Manlleu.
El pitjor: la "carretereta" entre el Pla de Manlleu i Sant Jaume dels Domenys... aquelles curves no són gens segures, hi "massa" tràfic i la gent no és "raonable" ni prudent... :(

Finalment han estat 2h 30m. Els kilòmetres no he mirat, però dono per bons els 150 Km. Al principi havia calculat, per kilòmetres, que la zona intermitja era Capellades, però un cop hi era, calculo que seria més convenient anotar la zona intermitja la Llacuna, per temps... Vaaaa... ni per tu ni per mi... posem que sigui Rofes. En tot cas jo he paret 10 minutets a la font de Mediona quan ja portava 1h 15m per fer un tè i pendrem una poma.

Aquest és un molt bon circuit, per fer en un sentit i en l'altre. A més, avui, en plena tardor, hi havia una varietat de colors... des del verd pi, al verd alzina, tota la gama inimaginable de grocs i ocres, taronjes impossibles i sortint del Pla de Manlleu unes vinyes vermelles com la sang! Maco, maco!

Olors? Com a novetat, en el camí rural entre la carretera de la Llacuna i Pontons, feia olor a llàpissos de colors... és a dir, a cedro o avet... tot i que jo no n'he vist. Molt interessant això de les olors.

Per la propera sortida: fer fotos ja!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada