Bloc personal,

diumenge, 22 de novembre del 2009

Ja tinc Skype

Feia temps que coneixia Skype. De fet conec gent que ha contribuit en la traducció del programa des de fa anys. Però he de dir que en tenia un coneixement equivocat... Estava convençut que sí, que servia per fer trucades d'ordinador a ordinador i d'ordinador a telèfon fixe o mòbil, però que era tot pagant; preus molt reduïts, però s'havia de pagar. O si més no, que havies de donar un número de tarjeta, per si feies trucades, carregar-les a la tarjeta...

I ha estat, per coses de feina, que he aprés la verdadera utilitat de l'aplicació. Que per les trucades d'ordinador a ordinador no és necessari pagar. I que per descarregar el programa no cal ni registrar-te. Et registres després per saber qui ets i que et puguin trobar. I només pagues quan fas trucada a fixe o mòbil, moment en el qual, si es dóna el cas, et demanen dades de pagament. Així que ja me l'he instal·lat i l'he pogut utilitzar.

Parles pel micròfon i altaveus inclosos en l'ordinador, en el meu cas, per la qual cosa tampoc és necessari cap accessori.

Bé. Doncs això... aquí aquesta anotació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada