Bloc personal,

divendres, 19 de març del 2010

Julián Sánchez

Nascut a Huétor Vega (Granada) el 1980. Comença els seus estudis en la banda del seu poble natal. Més tard ingressa al Conservatori Superior de Música "Victoria Eugenia" de Granada on obté el títol professional en l'especialitat de trompeta clàssica. En aquest àmbit a perfeccionat amb grans solistes com Benjamí Moreno (Solista de l'ORTVE), Francisco Cobos Cedillo (Solista Banda Municipal de Granada), Angel Serrano (OBC) i Willem van der Vliet (Solista de l'Orquestra Filharmònica de la Ràdio Holandesa) , i col·laborat amb formacions com l'Orquestra Ciutat de l'Alhambra, Orquestra Simfònica Europea de la Mediterrània, Orquestra Simfònica de Lleida, i Orquestra de Cambra de Granollers.

Paral·lelament progressa en l'àmbit del jazz i la música moderna. Així com trompetista ha perfeccionat amb Eric Sánchez, Michael P. Mossman, Bobby Shew, Javier Munguía, Chris Kase i Matthew Simon. Participa en els seminaris de Granada, València i Barcelona amb professors com Bruce Barth, Mark Turner, Ben Street i Albert Bover entre d'altres, a més d'assistir a masterclass de Perico Sambeat, Carles Benavent, Jorge Pardo, Scott Henderson i Bob Mintzer.

Ha estat Professor del taller d'Inciciación al Jazz i Combo en el III, IV, V, VI Curs de Jazz i Música Moderna "Vila d la Zubia". Entre les seves col·laboracions destaquen les efectuades amb Fernando Wihelmi Quintet, Chano Dominguez, Paul Stocker, IEP!, Anibal Martínez Septet, Nou Nonet del pianista Joan Monné, Big Band de Granada, Big Band de Cadis, Big Band de Molins de Rei, Big Band de Terrassa, Funkdación, Ambulància Irlandesa, i la Big Band Flamenca de Rubem Dantas en un homenatge a Paco de Lucía i Camarón. A més, forma els seus propis projectes flamencs com, Companyia Flamenco Jove, i el grup Candelaria amb els que ha realitzat nombroses actuacions com les realitzades en el tablao barceloní Tarantos. També realitza nombrosos enregistraments de latin, Folk, pop, reagge, etc...

Té la Titulació Superior de Jazz i Música Moderna en l'especialitat de Trompeta per l'Escola Superior de Música de Catalunya (Barcelona) amb professors com Lluís Vidal, Joan Monné, Agustín Fernández, Eladio Reinón, Joan Díaz, Lluís Vergés i Matthew Simon entre d'altres.

[Copiat, traduït i enganxat del blog de Cia Flamenco Joven. Foto @Sieba!.]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada