Bloc personal,

dimarts, 28 de desembre del 2010

Devora Ran

"La idea de mujeres con vello facial es perturbadora porque transgrede normas de feminidad, pero, por encima de todo, porque sugiere animalidad e hibridismo. La quimera en la que se basa la industria de eliminación de vello facial refleja la determinación absurda que nuestra cultura racional invierte en deshacerse del misterio y la ambigüedad. Y como la monstruosidad de todo tipo tiende a ser excluída, pero también exhibida y deseada, la repulsión hacia mujeres barbudas está mezclada con una innegable fascinación."
Foto: Lisa, from the series WWM, © Trish Morrissey, 1998-2000 per un article de Nu Rocks traduït per Jordi Gomez Villena

Així es com comença un article en aquesta revista: Devora Ran * A Sex Culture Magazine. Hagués estat més fàcil posar una foto de sexe més o menys explícit per parlar d'aquesta revista, molt interessant pel seu contingut i la manera en que en parlen, que en cap cas et deixa indiferent.

És més, n'he trobat una de tant bona que no puc estar de posar-la, tot i que sé que tenen copyright (les fotos i els articles) i encara que el posi no tinc el permís pertinent... però com ara és un bloc "privat"... ;-)

És que no puc estar-me'n...


Foto: Naomi Harris© per un article de Joan Cornelius Toset traduït per Anna Holloway i Nuria Carriba



[ N'he tret la referència tot llegint els feeds de 40fakes. ]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada