Bloc personal,

dissabte, 15 de gener del 2011

Calendaris eròtics

Amb 10 anys teníem un professor de família catòlica convençuda que ens explicava que masturbar-se faria que en el moment de tenir fills sortissin subnormals. Tal qual. (Can Culapi era escola religiosa; només érem nois; any 1975 aprox.)

Un bon dia va demanar a tothom que portés un calendari de "noies" a la butxaca que l'ensenyés. En van sortir entre 5 i 10 (d'una classe de més de 40), alguns molt suggeridors. Jo també en portava un, però no el vaig treure ni ensenyar. Sé que els va confiscar tots...

L'endemà la meva mare em va explicar que el vespre anterior, en el sopar que va tenir amb el meu mestre (el meu pare era mestre i tenia bones relacions amb altres mestres, entre ells aquest del que parlo i la seva dona que també havia estat mestra meva... de més petit) va explicar que en la classe del dia anterior va demanar que treiessin els calendaris "porno" a tots aquells que el duessin i que jo era un d'ells.

Evidentment era MENTIDA. El portava però en cap moment el vaig treure i per tant no hi ha cap constància fefaent de que me la pelés amb un calendari d'aquells. He dit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada