Bloc personal,

dissabte, 4 de juny del 2011

Entrades etiquetades amb "facebook" ja sincronitzant amb Facebook

"Al Cèsar el que és del Cèsar" que diuen...

Doncs sí, igual que m'he queixat que no hi havia manera de sincronitzar les entrades del bloc (o les d'una etiqueta concreta del bloc) amb Facebook degut a un bug del mateix Facebook, ara ja puc dir que després de reportar l'incident, i havent esperat un parell de setmanes, ja funciona!

Ara només falta que els botons de Compartir de Blogger funcionin correctament... Abans funcionaven correctament, però ara, quan vols compartir una entrada del bloc, enlloc d'aparèixer el titular de l'entrada, una miniatura i un texte resumit de l'entrada, apareix la informació que consta als meta tags d'autor i la miniatura pot aparèixer qualsevol imatge visible en la pàgina... No m'agrada gens!

De moment no faig servir els propis de Blogger perquè tenia compte a AddThis i em semblaven més interessants, però el problema en sí no són els botons...

Reportat el tema a Blogger (Ajuda de Google) (aquests dóna gust la immediatesa amb la que contesten i les ganes que tenen de solucionar o aportar solucions als dubtes dels usuaris i en el teu idioma!) admeten el problema, però diuen que és de Facebook perquè ha canviat la manera en la que extreuen la informació de l'entrada del bloc. La solució que aporten és la que no m'agrada: copiar i enganxar el títol de l'entrada i el contingut d'aquesta en el moment de compartir... es fa farragós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada