Bloc personal,

dissabte, 16 de juliol del 2011

Tinc invitacions per Google Plus (Google+)


Doncs això... que tinc invitacions per Google+. Qui en vulgui una que me la demani des d'una adreça de correu electrònic vàlida.

Ara mateix encara estan en proves però m'han informat que "tinc el privilegi" de formar part d'un petit grup de persones que ajuden a provar Google+... ;-)

La veritat és que, pel que he pogut veure, té més presència que el personalment odiat Facebook, tot i que segurament li falten moltes coses encara. Cal dir també que no té res a veure amb altres intents fallits de Google de crear la seva pròpia xarxa social (Wave, Buzz...) i d'entrada és molt intuitiu. Només per això, per mi, ja paga la pena.

Ara bé, que la majoria de gent deixin estar un tipus d'aplicatiu tancat i sense gaires opcions (Facebook) on ara mateix hi ha registrada una quantitat infame de gent, per un d'obert molt millor (Google+) en la que quan comenci a funcionar (estan de proves ara mateix) hi hauran quatre gats, és més que difícil. Aquí el que passa és el de sempre... com quan els PCs (o Internet Explorer 6) van "dominar la Terra"; va haver-hi un punt de no-retorn on, tot i veient altres coses que li donaven mil voltes a obsolets PCs i navegadors, la implementació en els costums de la gent era tan gran que ha estat molt difícil que canvïin de tipus d'ordinador a una cosa que no sigui un castanya de PC o senzillament actualitzar a un navegador més modern "que funcioni"... ;-)

ACTUALITZACIÓ: Acabo de llegir que, a dia d'avui, hi ha més de 10.000.000 d'usuaris (en un servei en proves).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada