Bloc personal,

divendres, 21 d’octubre del 2011

Unboxing (2)

Osti, tu! El dimarts em va arribar un paquet i avui divendres un altre... però aquest ben gros! Quina setmana més intensa!

I ara també dos caixes. Comencem també per la petita... què serà, què serà...?



Un disc dur extern amb conexió FireWire 800 de 2 TB per còpies de seguretat!!! Toma ya...

I a la caixa gran què hi ha?




Un iMac de 27"!!! Pesa com un mort... a veure... gairebé 20 Kg!




Poden passar els anys que encara em sorprenc de veure com es curren el packaging aquesta gent de Cupertino. Un packaging que gairebé no dura ni dos minuts... perquè un cop obert què: a la brossa. Però què ben parits estan els envoltoris! És que m'ho guardaria tot, fins i tot els plàstics de filferro dels cables... ;-)




I mira, mira... el nou teclat. Que no és nou, però per mi sí. I el ratolí, però? Que no hi ha ratolí? Doncs no. He demanat NOMÉS Magic TrackPad: si tot és tecnologia dactilar quan abans ens acostumem millor.

Ara aprofitarem l'avinentesa i substituirem les 4 GB de RAM que porta per les 16 GB que ja tenia comprades.




Més fàcil impossible. I de pas fotografio el peu per tenir-ne el número de sèrie (encara vindrà algun desaprensiu i em farà alguna malesa, però més val tenir-lo a mà).

Així, finalment què tenim aquí? Doncs un autèntic PEPINO... iMac 27" amb:
  • HD 256 GB SSD (per sistema, aplicacions i feines principals; això vol dir, ni més ni menys que 12 segons d'arrancada d'un potentíssim sistema operatiu anomenat Lion (10.7.2) i, sobretot, atenció a la dada, 2 segons per obrir Photoshop... escandalós... tot en un silenci que no estava acostumat; aquest extra és dels més cars que he pagat, però també que ho he fet més a gust) + 1TB
  • RAM 16 GB (aquestes 16 GB han costat al voltant de 90 eur.; el dia que les 32 GB de RAM que pot arribar a portar no valguin els 650 eur. que valen a dia d'avui, en tornarem a parlar
  • processador Intel Quad-Core i7 3,4 GHz
  • tarjeta gràfica AMD Radeon HD 6970M 2 GB GDDR5


Ara toca fer les instal·lacions corresponents i veure què funciona sota Intel a 64 bits amb el nou Lion (10.7.2) i què haurem de mantenir durant algun temps al iMac 24", HD 256 GB i RAM 3 GB (al màxim que va tenir el seu moment de glòria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada