Bloc personal,

dimecres, 2 de novembre del 2011

Google Sidewiki desapareix

Un altre “invent” / servei de Google que desapareix. De Sidewiki en vaig parlar el 9 d’octubre de 2009 i semblava una utilitat d’interès en el web. És clar que en aquell moment les xarxes socials estaven tot just començant, o en tot cas començaven a agafar força, i justament la utilitat principal de Sidewiki és el que han acabat fent.

També no fa massa vaig comentar la desaparició de Google vídeo... i el mateix. És el que ha acabat passant amb Google Wave i dóna la sensació que Google Plus tampoc acaba d’arrancar.

Sembla que l’imperi es desfaci, però només els que ho intenten arriben al cim... ;-)
Aquest és el missatge que he rebut:

Google Sidewiki tanca el servei: com exportar les vostres entrades 
Benvolgut col·laborador de Sidewiki, 
Rebeu aquest correu electrònic perquè heu col·laborat, amb una o bé amb més entrades, a Sidewiki. Hem decidit suspendre el servei de Sidewiki (entrada de bloc), de manera que ens volem assegurar que tingueu la possibilitat d'exportar les vostres col·laboracions, que apreciem molt. 
Per exportar les vostres entrades de Sidewiki, dirigiu-vos a http://www.google.com/sidewiki/ i seguiu les instruccions. Si voleu exportar les vostres entrades de Sidewiki, haureu de fer-ho abans del proper 5 de desembre del 2011, data a partir de la qual se suspendrà l'assistència per a Sidewiki i se suprimirà tot el contingut.
Ens agradaria aprofitar aquesta ocasió per agrair-vos el vostre ús de Sidewiki i la vostra ajuda per fer-ne un producte atractiu. 
Gràcies, 
L'equip de Sidewiki

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada