Bloc personal,

dimecres, 1 de febrer del 2012

El primer e-mail (Marc, 6 anys)



Posem-nos en situació:

Arribem del cole a casa. Li ensenyo una foto publicada a Picasa que vaig fer l’altre dia jugant a basket on apareix amb la pilota enganxada a la cara i aixafant-li el nas. Un cop vista, com té el navegador obert (Safari), ja sap on realitzar les búsquedes de Google i comença a teclejar “dibujos de pokemon”. Surt el llistat de resultats i m’ensenya els dibuixos que apareixen en primer lloc de Google Images indicant-me quins Pokémon té i quin no, però a partir d’aquí no sap on anar. Jo observo que en el cinquè lloc hi ha un enllaç visitat amb anterioritat. Hi faig clic i el porta al web vídeos de Pokémon. Veiem conjuntament 3 episodis de Pokémon que comentem de principi a final.

Acabats els episodis, pel seu compte, comença a buscar “cartas de pokemon”. Un dels primers resultats és una pàgina de Taringa que mostra pràcticament totes les cartes disponibles de Pokémon. I a partir d'aquí, pel seu compte, comença a rumiar què ha de fer per imprimir les cartes que li falten... sense que ningú li hagi dit res. Però en aquell moment es dóna compte que la impressora que tenien fins ara, ja no la tenen.

Al vespre em truca per telèfon súper-excitat per veure si li puc imprimir unes cartes concretes. Com em comença a nomenar noms impronunciables de Pokémon i sé que no recordaré, li dic que n’esculli 10 i li digui a la seva mare que me les envïi per correu electrònic.

Al cap d’una estona rebo un correu... que ha escrit ell personalment: el seu primer-email!



ACTUALITZACIÓ: Gran decepció quan ha vist les cartes impresses... :(  Esperava veure les cartes amb el mateix material que les cartes originals i, sobretot, amb el dors que tenen les cartes impreses. Sort que en la cara li he vist la decepció al moment, perquè si no, en aquell precís moment s’hagués posat a plorar desconsoladament i encara estaria avui recordar-se’n... li he hagut d’explicar que allò eren impressions, que no eren les cartes originals... Sembla ser que ho ha entés.

Al cap d’una estona ha començat a tenir un mal de panxa i de cap importants: els nervis des del dia anterior. També se li ha passat... ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada