Bloc personal,

dimarts, 17 de juliol del 2012

Transmissor de ritme cardíac Polar Wearlink+ per a Nike+


Comprat ahir al migdia, enviament preparat al vespre i rebut avui a les 12,30h. Menys de 24! Un 10 per Apple i un 10 per UPS. A la propera, un descompte i els dono un 11!

A lʼAppleStore que és on les despeses dʼenviament són més econòmiques –només 5€– i, com veieu, la rapidesa fulminant. Dóna gust gastar-sʼhi els diners amb aquesta gent! ;-)

I avui primera prova feta... sense podòmetre, només amb el transmissor de ritme cardíac perquè he fet la segona sortida barefoot running. Molt millor que la primera, tot i que arrastrava alguna molèstia muscular des de diumenge a la zona dels tendons dels bessons... potser soli... Carrera de diumenge, sèries dʼahir... en fi, poc descans. Però el que són butllofes per fregament, res de res.

També cal dir que vaig estar mirant-me i remirant-me els peus tota la setmana, cuidant-los al màxim i me nʼhe estat de fer la segona sortida en una mateixa setmana per no fer-mʼhi mal. I tinc el gran dubte de, si treballant els peus corrent descalç acabaré fent una gran durícia, doncs potser no seria tan convenient perquè, en el moment que torni a calçar-me i els peus sʼempapin de suor, sʼestovarà la pell i voldrà dir butllofa... o no... No sé. Tot són dubtes. I jo provant coses.

Mitja horeta sobre la sorra (que vindrien a ser 5,6 Km. aprox.) a ritme tranquilet amb una mijta de 130 ppm. Continuarem prenent nota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada