Bloc personal,

divendres, 22 de març del 2013

Histamina vs DAO


Ara resultarà que, després de tants anys, la diferència entre tenir mal de cap i no tenir-lo estarà en la manca dʼun enzim dʼallò més fàcil dʼobtenir: la DiaminoOxidasa (DAO).

Me nʼacabo dʼenterar escoltant Versió RAC1 versió podcast i estic tot just assimilant-ho... Serà qüestió dʼinformar-se una mica:

Això diu la presentació de lʼentrevista a Versió RAC 1: “La migranya es pot prevenir. Així ho diu un estudi recent, elaborat per un equip de neuròlegs, que conclou que l’origen d’aquesta malaltia és un desajust en el funcionament d’un enzim anomenat DAO. D’aquesta manera, controlant l’alimentació i ingerint uns comprimits d’aquest enzim, la migranya desapareixeria en el 90% dels casos. Quines són les diferents causes d’aquesta malaltia? Quins símptomes tenen les persones que la pateixen? En què consisteix aquest nou tractament contra la migranya? La persona que ha engegat aquesta investigació és JUANJO DUELO, director i fundador de la companyia d’investigació biomèdica DR HEALTHCARE i vicepresident de la Societat Espanyola de Dèficit DAO”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada