Bloc personal,

dimarts, 11 de febrer del 2014

Web actualitzat

Per donar una mica de coherència a tot plegat, acabo d’actualitzar a l’última versió el web ricardvilanova.com. Ara toca la vesió 5.0.

Aquí les diferents versions que s’han anat mostrant al llarg d’aquests 10 anys ja!:

Versió 1.0 (2004)
Versió 2.0 (2008)

 
Versió 3.0 (2010)
Versió 3.1 (2011)

 
Versió 4.0 (2012)
Versió 5.0 (2014)

 
Amb la perspectiva que donen les diferentes versions al llarg dels anys, haig de ser realista i reconèixer que veig millor la primera versió... ;-)  Sí, sí... Gràficament la primera és la més impactant. Minimalista, com ha de ser, i amb la informació justa.

Lògicament hi han coses que són pròpies de les inèrcies de l’època com per exemple els tamanys de pantalla. Tampoc seria possible mantenir aquell disseny amb el volum de continguts actual, però penso sincerament que és la millor versió.

En un moment donat em vaig obsesionar amb el concepte Melic –primer Projecte Melic i després Estudi Melic– i la gràfica resultant va condicionar tota l’estètica posterior (que en defensa pròpia també diré que són tendències puntuals del moment) i, pel que veig ara mateix, després l’únic que he fet ha estat intentar millorar la gràfica... que tenia coses bones, però també en tenia de dolentes...

Continuant amb la sinceritat, penso que no ha estat fins ara (versió 5.0) que hi ha hagut un salt qualitatiu. Certament, si es mira només per sobre, es veu el mateix, però té un altre enfoc. I no és només la gràfica: és la coherència dels continguts i aclarir què vull fer amb ricardvilanova.com i estudimelic.com. De fet, he actualitzat ara que ja tenia pràcticament acabat estudimelic.com i sabia ja què fer. Amb tot, com sempre, encara hi hauran ajustos i retocs, però ara sí hi ha coherència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada