Bloc personal,

dissabte, 28 de febrer del 2015

Un any, una dominada

A punt d’aconseguir fer una dominada completa (pull up). Estic a no-res de fer-la! Encara no puc dir fefaentment que és un objectiu aconseguit, però ho dono pràcticament com a fet *.

Com tots els canvis per “optimitzar” el pes dels últims anys, per a cada cosa “important” he necessitat un any. Després de molts intents d’incorporar exercici de manera habitual a la rutina quotidiana i de no aconseguir-ho justament per excés de pes (corrent, bicicleta…) vaig estar un any patinant (menys desgast articular per impacte), però no va ser fins que vaig començar a fer sessions de cinta, bicicleta, el·líptica i natació al gimnàs que es van començar a produir els veritables canvis:
  • 2010: 1 any patinant 1h 2 cops per setmana.
  • 2011: 1 any corrent en cinta fins “aguantar” mitja horeta sense parar (+ bicicleta estàtica + el·líptica + natació + sessions complementàries de màquines)… per acabar corrent la Cursa Popular (8 K aprox.).
  • 2012: 6 mesos d’entrenaments per fer una carrera “en condicions” de 5 K primer i 10 K després per acabar fent la 1a carrera de 10 K.
  • 2013: 9 mesos d’entrenaments per preparar la marató.
  • 2014: incorporació d’exercicis calistènics al quilometratge habitual.
  • 2015: 1a dominada?
(*) Tècnicament, des de fa ja algun temps he aconseguit anar des de la posició inicial fins a la posició on el cap toca amb la barra. I després des d’aquesta mateixa posició puc pujar fins dalt. Però en dominades diferents… El pas intermig, el que faria possible poder-ho fer tot en un sol moviment, en el que és necessari la rotació dels maniguet rotador de l’espatlla i retracció d’escàpula simultàniament, encara no. Qüestió de temps… ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada