Bloc personal,

divendres, 13 de març del 2015

Algú se’n recorda?

Seguint la línia editorial de l’Algú se’n recorda del “Esto sólo lo arreglamos entre todos”?, i únicament com a exercici memorístic, volia parlar aquí d’uns temes que, en un moment donat, van tenir molta rellevància i, amb el pas del temps, s’han anat diluint com un sucre en el cafè i ara ningú en parla… De fet, de les coses que volia comentar, tot documentant-me, alguna cosa sí havia canviat i no me n’havia assabentat.

El primer tema era els “no vull pagar” els peatges de les autopistes. Primer semblava una revolta popular i ara l’ha cosa s’ha reconduit en un “no vull passar”, com dient, per expressar la nostra queixa passarem per altres vies alternatives i gratuïtes… En fi… sense comentaris.

El segon tema era el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Javier Rodríguez, amb les seves contínues pixades fora de test referents al brot d’ebola. Donava per fet que el bon home encara hi era en el seu càrrec, però finalment he vist que va ser destituit el 4 de desembre de 2014. No ho recordava…

I per acabar el tercer tema era, si fa no fa el mateix d’aquest segon punt, el cas del director general de la Guàrdia Civil, Arsenio Fernández de Mesa Díaz del Río, amb les seus comentaris fora de to referent als immigrants intentant saltar les reixes de Ceuta i Melilla.

Doncs això… algú se’n recorda? Temes molt roents dels que sembla tothom n’acaba tenint una opinió formada i després, apuntant un perfil baix, tothom se n’oblida.

He dit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada