Bloc personal,

dimecres, 4 de març del 2015

Obsolescència programada (IVa part)

Seguint la “línia editorial” d’obsolescència programada, aquí una imatge que val més que mil paraules… o el que és el mateix, com “aguantar” 1 any amb 4 maquinetes d’afeitar. Per qui no sàpiga fer números es tracta d’allargar la vida útil de cada maquineta durant 3 mesos. I aquí dono fe que es pot fer.

Ole tu!

Algú en dirà trencar amb l’obsolescència programada. Hi ha qui ho anomenarà ser cutre;-)

Acostumo a fer servir les de 5 fulles de Gillette. És a dir, la Gillette Fusion. Però no la Fusion ProGlide, ni la Power, ni la mare que els va parir… la Fusion “a seques”. I a dia d’avui puc dir que són més bones aquestes més antigues (obsoletes?), perquè quan fa ja unes setmanes que la vas fent servir, el que fa que sigui més duradora és la banda lubricant. En el cas de la ProGlide, quan s’acaba la banda lubricant apareixen uns filaments que entorpeixen més que altra cosa… T’obliguen a canviar de maquineta encara que les fulles encara aguantin. Us sóna d’alguna cosa?: OBSOLESCÈNCIA PROGRAMADA.

En la Gillette Fusion “a seques” quan s’acaba la banda lubricant pots continuar afeitant-te (que en 3 mesos no s’acaba completament tampoc! que quedi clar!) i només farà falta canviar-la depenent del teu grau de sensibilitat a la pell. Que si t’ho penses bé, també, la gent abans s’afeitava amb pedres… potser caldria tenir una mica més d’aguante



Entrades relacionades:
Obsolescència programada
Obsolescència programada (Ia part)
Obsolescència programada (IIa part)
Obsolescència programada (IIIa part)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada