Bloc personal,

divendres, 22 de desembre del 2017

Hana to Arisu Satsujin Jiken (2015) (The Case of Hana & Alice)




[546]

M’ha agradat molt!

Una altra d’aquestes amb el títol confós, perquè en espanyol també s’ha traduït com El caso de Hana y Alice, però en anglès en alguns llocs és The Case of Hana & Alice i en altres The Murder Case of Hana & Alice i, és clar, aquest segon títol em donava falses pistes que la pel·lícula anava de l’assassinat de dues noies, quan el que és en realitat, la investigació d’un suposat assassinat basat en rumors, on al final, justament això, és el de menys perquè la història és una altra més senzilla i ordinària.

La manera en que es desenvolupa la història i aquesta animació fresca, espontània i no tan convencional, m’han agradat molt. No és de les que busquen tocar-te la fibra, només va a explicar una història que a l’espectador ni li va ni li ve, però ho fa d’una manera magistral. Si li haig de posar un PERÒ és que, al ser animació basada en personatges reals (no ho sé 100% segur però ho dono per fet), alguns moments confonc el personatge de l’Alice amb el de la seva mare… al final saps qui és pel moviment i per la veu, però per les cares, al ser de ‘línia clara’ sense detalls significatius, és fàcil confondre’s.



IMDb (7,2):
“Després de separar-se els seus pares, Tetsuko de 14 anys (que aviat es farà dir Alice) es trasllada amb la seva mare a una ciutat nova que ella mateixa anomena ‘The Boonies’ i ha d’inscriure’s com a estudiant de transferència en una nova escola secundària. Ella immediatament es veu assetjada per sentar-se en la taula de ‘Judes’, un estudiant un any més gran que ella que es diu que va ser assassinat l’any abans. Se li diu que si algú en sap alguna cosa seria Hana, una noia reclosa a la casa que hi ha al costat, que no ha pogut tornar a assistir a classes des que ‘Judes’ va desaparèixer.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada