Bloc personal,

diumenge, 3 de desembre del 2017

Justice League (2017)




[538]

Però… quina puta merda és aquesta?

Ja em va costar empasar-me Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)… però és que aquesta no es pot agafar ni amb pinces! Els personatges, totalment desdibuixats… sense força. Batman, amb Ben Affleck, no cal ni comentar… Wonder Woman que a la pel·lícula sí em va agradar i tenia personalitat pròpia, aquí ni fu ni fa. Curiositat sí, per veure Aquaman, però al final què hi pinta un “peix fora de l’aigua”. Curiositat també per Flash, a veure si val més la pena que a la sèrie… doncs no. És el noi dels acudits, que es troben a faltar, però ja està. Així que el dolentot de la pel·lícula l’agafa desprevingut, hauria d’estar mort! I l’únic que m’ha agradat ha estat el cyborg, que no coneixia de res i podria tenir molts més poders.

No sabia que a Superman el resucitarien –bé, em van fer un spoiler inesperat abans, però no coneixia la trama– i el convertirien en un zombie ;-), però és evident la diferència de súper poders entre uns i altres. Teòricament Superman és superior a tots per separat i junts, o sigui que aquí no hi trama… A part el personatge de Superman aquí és trist i patètic, no té força. I la Lois Lane –Amy Adams amb 43 anys!–, que tant m’havia agradat a Catch Me If You Can (2002), American Hustle (2013) o moltes altres, ja se li noten els anys i aquí sembla la mare de Superman…

En resum, que una merda de pel·lícula amb una mica de música ben posada i ben farcida d’acudits hagués estat una altra cosa, però tal com està plantejada NO, AIXÍ NO!



IMDb (7,2):
“Impulsat per la seva fe restaurada en la humanitat i inspirat en l’acte desinteressat de Superman, Bruce Wayne llença l’ajuda del seu nou aliat, Diana Prince, per enfrontar-se a un enemic encara més gran.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada