Bloc personal,

diumenge, 24 de desembre del 2017

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)




[550]

Per mi… bé!

D’entrada avisar que no conec ni el còmic ni la història ni res de res… Amb tot, com una pel·lícula “nova” com per la majoria de gent menor de 50 anys, no sé quin és el problema, però encara que sigui una pel·lícula impecable, no te l’acabes de creure. Em sembla que algú va dir en alguna ocasió que tant d’efecte digital, el cervell entén que tot és mentida i desconecta… no es creu res. A part d’això, a mi em fallen dues coses: el protagonista principal (i una mica la companya també) i la il·luminació, aquesta il·luminació que ho envolta tot estiguis en una sala de control, estiguis al mig del desert…

M’ha fet gràcia veure els quatre cameos de torn, entre ells un impagable Herbie Hancock (WTF! què hi pinta justament aquí?), la Rihanna, l’Ethan Hawke… que jo coneixi.



IMDb (7,4):
“Una força fosca amenaça l’estació espacial Alfa, convertida en una gran metròpoli i llar d’espècies de mil planetes. Els agents especials Valerian i Laureline han de competir per identificar l’amenaça i salvar no només Alfa, sinó el futur de l’univers.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada