Bloc personal,

dissabte, 13 de gener del 2018

Sunshine (2007)



Direcció: Danny Boyle
Guió: Alex Garland
Actors: Cillian Murphy, Rose Byrne, Chris Evans, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Hiroyuki Sanada, Benedict Wong, Troy Garity, Mark Strong



[564]

La recordava més “mediocre” i és tot un pel·liculot!

Ja l’havia vista fa temps i no tenia massa ganes de tornar-la a veure, perquè tampoc em va dir gran cosa. Però ara, vista amb el pas del temps, gairebé la qualificaria com a pel·lícula de culte. Està molt més que bé! Ara fins i tot fa gràcia veure el Capità Amèrica fent d’astronauta… ;-) I una cosa a destacar, és la veu de l’ordinador de la nau… en versió original té prou personalitat, tant important com qualsevol actor dels que donen la cara, cosa que amb el doblatge se’m devia passar.

La pel·lícula té el seu ritme. Que ningú esperi acció i animació sense parar. Just al contrari, busca la pausa, però mostra unes imatges espectaculars contrastant la llum més cegadora amb la foscor absoluta i el calor que ho esmicola tot amb la fredor del zero absolut de l’espai.



IMDb (7,3):
“Un equip d’astronautes internacionals són enviats a una perillosa missió per reavivar el sol que està morint amb una bomba de fisió nuclear el 2057.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada