Bloc personal,

dilluns, 1 de gener del 2018

The Beguiled (2017)



Direcció: Sofia Coppola
Guió: Sofia Coppola (novel·la original: Thomas Cullinan) (guió original: Albert Maltz i Irene Kamp)
Actors: Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning



[556]

Còpia més cuidada en detalls, no en actuació, de l’original de 1971… res més!

Aquella sensació de “jo ja l‘he vista”, haver de parar la pel·lícula i mirar el llistat i finalment adonar-te que no, que la que havies vista era l’original de 1971 que, a més, havies vist fa poc (si fa no fa un any). I com els protagonistes són justament els mateixos de l’última que acabes de veure… doncs d’aquí la confusió. I a partir d’aquí, òbviament, les comparacions.

Les dues pel·lícules (The Killing of a Sacred Deer (2017) i The Beguiled (2017)) són oficialment del mateix any, però en Colin Farrell especialment se li veuen diferències físiques més que notables… Estaran estrenades el mateix any, però difícilment rodades en el mateix any… penso jo.

Per altra banda, és tan igual igual que la de 1971 que no li sé veure el què. A més l’original estava molt bé… En aquesta hi han coses més cuidades com la il·luminació i el vestuari, però a mi personalment no m’aporta res nou… I a nivell actoral, tot i que els actors no són dels que més m’agraden tampoc els hi tinc especialment mania… però entre ells química zero. L’original, per mi, millor mil vegades! Incloent Clint Eastwood, la tensió sexual entre TOTS els protagonistes, la manera políticament incorrecte de presentar l’assetjament sexual a menors, tot!



IMDb (7,4):
“L’arribada inesperada d’un soldat de la Unió ferida a una escola de noies a Virgínia durant la guerra civil nord-americana provoca gelosia i traïció.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada