Bloc personal,

dimecres, 28 de març del 2018

Tadeo Jones 2: El secreto del rey Midas (2017)

[593]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: David Alonso, Enrique Gato
Guió: Jordi Gasull, Neil Landau, Javier López Barreira, Paco Sáez
Veus de doblatge: Óscar Barberán, Michelle Jenner, Adriana Ugarte

Sinopsi

IMDb (6,1):
“Tadeo Jones, l’explorador més sapastre, ha de rescatar a la seva estimada Sara d’un milionari que busca el collaret del rei Midas.”

Crítica

Aix… tot sigui per la companyia.

I, malgrat tot, està mínimament decent. Se li poden perdonar tots els tòpics del món…

Resum (amb espòilers)

L’arxiconeguda exploradora Sara Lavrof troba en les profunditats marines un manuscrit que explica l’origen i llegenda del rei Mides. En el mateix moment que descobreix el manuscrit, s’allibera un pols que, tot allò que ho toca es converteix en or.

Sara avisa Tadeo Jones que farà la presentació de la troballa i el convida a anar-hi. Mentrestant un malvat i poderós multimilionari vol fer-se amb el manuscrit i, tot intentant robar-lo, davant la defensa d’en Tadeo i la mòmia asteca de la primera pel·lícula, acaba segrestant també la Sara, però no pot fer res sense la llibreta de notes de la Sara que ha deixat, en últim moment, al Tadeo.

Tadeo i l’ajudant de la Sara van a Granada, Espanya, a buscar la primera de les tres peces de l’amulet que va provocar el mite de Mides, juntament amb la mòmia, el gos d’en Tadeo i el lloro de la Sara. Aconsegueixen la primera peça i la intercanvien per la Sara i la llibreta… però sense les anotacions necessàries per aconseguir la segona peça.

Turquia és on es troba la segona peça i l’aconsegueixen la Sara, el Tadeo i l’ajudant –mòmia, gos i lloro a part–, però veient la insistència del malvat multimilionari, l’ajudant de la Sara li dona la segona peça al dolent de la pel·lícula per salvar la resta.

Finalment Tadeo sap que la tercera peça està en una muntanya propera on han trobat la segona peça, però hi van tots tres per separat. L’ajudant perquè s’ha venut al dolent, i la Sara i el Tadeo perquè s’han barallat. Allà hi arriben juntament amb el dolentot que uneix les tres peces i comença a convertir a tothom que se li acosta en or. La Sara acaba convertida en estàtua d’or en l’últim moment de la lluita, just abans que el dolent mori axafat per una muntany de pedres que li cauen al damunt.

Però finalment, l’amor que és el que uneix Sara i Tadeo, l’allibera de la maledicció sota la benedicció d’Apol·lo tal i com va fer amb Mides i la seva filla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada