Bloc personal,

dimecres, 26 de desembre del 2018

Mandy (2018)

[676]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Panos Cosmatos
Guió: Panos Cosmatos, Aaron Stewart-Ahn
Actors: Nicolas Cage, Andrea RiseboroughvLinus Roache

[ Acció, fantasia, terror ] 2h 1min

Sinopsi

IMDb (6,7):
“Les vides encantades d’una parella que viu en un bosc aïllat són brutalment destruïdes per un culte hippie i els seus sequaços amb motos demoníaques, que impulsa a un home en una espiral surrealista de venjança.”

Crítica

Rara, però amb un què… que tampoc porta enlloc…

Pesada i lenta com ella sola, però amb un plus de fotografia, música, localitzacions i il·luminació que et dona per pensar que en un moment o altre tot tindrà sentit… però no. És el que és: sang i fetge gore amb ganes de que sigui una pel·lícula de culte, però, en la meva opinió, es queda en una pel·lícula cutre de pseudoterror.

Resum (amb espòilers)

Una parella que viuen bastant aïllats en el bosc es troben amb una mena de secta, dirigida per un visionari, amb afectacions de llarga durada per culpa del LSD. El líder s’encapritxa de la noia i mana que se la portin.

En col·laboració amb un banda de motoristes drogats fins el moll de l’os i amb aspecte de venir realment de l’infern, segresten la noia, però veient que no atén als desitjos del líder decideix cremar-la viva davant la visió del seu company.

Aquest aconsegueix escapar-se i va donant caça, un per un, a tots els integrants de la secta executant-los de la manera més espectacular i gore possible, això sí, sempre després d’una petita lluita. Tot sota els efectes de la cocaïna primer i l’LSD després.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada