Bloc personal,

dilluns, 31 de desembre del 2018

Mission: Impossible - Fallout (2018)

[681]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Christopher McQuarrie
Guió: Christopher McQuarrie
Actors: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames

[ Acció, aventura, thriller ] 2h 27min

Sinopsi

IMDb (7,9):
“Ethan Hunt i el seu equip de l’FMI, juntament amb alguns aliats familiars, competeixen contra el temps després d’haver entrat una missió.”

Crítica

En la varietat està el gust…

Doncs una mica ho notava a faltar: una mica d’acció, persecucions impossibles, mastegots sense sentit i la mítica banda sonora. Tot plegat per, només, passar una estoneta entretingut i sense pensar en altra cosa: definició, per altra banda, d’entreteniment. En definitiva, la pel·lícula un bluf, un vídeo joc en primera persona farcit d’efectes visuals que canten como una cloïssa, però que et tenen entretingut el temps just.

Resum (amb espòilers)

El protagonista ha de recuperar tres peces de plutoni destinades a crear tres armes nuclears, però per tal de salvar el seu amic les perd. Per recuperar-les novament haurà de realitzar tot un seguit de conspiranoïques jugades per enganyar els uns i els altres. Per una banda la CIA americana, per l’altra l’MI5 anglès i, a més, afegeix-hi terroristes que ningú en sap el nom ni la identitat i agents dobles.

Negociant amb una intercanviadora aconsegueix una peça “de cortesia”. Les altres dues les aconseguirà bescanviant-les pel pres més buscat de tots els païssos que, per altra banda, està detingut, però els mateixos païssos no es posen d’acord en qui l’ha d’interrogar. En la manera d’aconseguir aquest pres és el que fa diferents els païssos sense escrúpols, els terroristes i el nostre humanitari protagonista. Salvant-ne la vida dels escortes del pres, és finalment posat en un carreró sense sortida i ha de matar quatre dolentots, per la qual cosa el preu de l’intercanvi puja i ara se li ha d’afegir la novieta anglesa.

Els rastrejadors portaran el nostre equip a Caixmir on el villà pres, ara lliure, ha activat les dues bombes simultàniament per tal de desfer el glaciar d’aigua dolça més gran del planeta per tal de fer morir de fam milions de persones. Un agent infiltrat, finalment és descobert en un parany que li para tot l’equip.

Cal explicar que hi ha una persecució final, amb lluita inclosa i que guanyen els bons? Doncs això… ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada