Bloc personal,

dilluns, 15 d’abril del 2019

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

[707]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Guió: Phil Lord, Rodney Rothman
Veus de doblatge: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld

[ Animació, acció, aventura ] 1h 57min

Sinopsi

IMDb (8,5):
“Miles Morales és un adolescent que es converteix en l’Spider-Man de la seva realitat i, ajudat per cinc Spider-Mans d’altres dimensions, intenta aturar una amenaça per a tots.”

Crítica

Una bojeria psicodèlica de traca i mocador!

Hi ha infinitat de pel·lícules en les que els títols de crèdit són mil vegades millors que la pel·lícula. (Per cert, fa temps que ja no es veuen títols de crèdit ben parits.) Però no és el cas d’aquesta pel·lícula, en la que títols de crèdits i pel·lícula, de principi a final, no tenen res a envejar-se els uns a l’altra en excel·lència. Feia temps que no en veia una tan ben parida!

El que està clar és que necessita un segon i un tercer visionat per no perdre’s tota mena de detalls tant i tant currats.

Resum (amb espòilers)

Un jove mestís adolescent que parla americà i hispà és picat per una aranya radioactiva cibernètica procedent d’una altra dimensió. Quan tot just comença a descobrir els seus nous poders, presencia la mort del veritable Spider-Man, al mateix temps que un malvat, intentant recuperar la seva família morta en un accident, vol fer un salt a altres dimensions sense importar-li que pugui colapsar la realitat en la que vivim.

En l’intent d’aconseguir-ho, cinc Spider-Mans de diferentes dimensions coincideixen en aquesta, però tenen els dies comptats si no apaguen el colisionador que els ha portat fins aquí. Tots cinc Spider-Mans tenen gran experiència, excepte el nostre heroi que tot just està descobrint i provant els nous poders. Entre tots intenten ajudar-lo, però és ell qui finalment, fent un salt de fe i confiant en ell mateix, els ajuda a tots i acaben amb els dolents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada