Bloc personal,

diumenge, 21 d’abril del 2019

The Nutcracker and the Four Realms (2018)

[711]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Lasse Hallström, Joe Johnston
Guió: Ashleigh Powell, Ashleigh Powell
Actors: Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman

[ Aventura, familiar, famtasia ] 1h 39min

Sinopsi

IMDb (5,5):
“Una noieta és transportada a un món màgic de soldats de pa de gingebre i un exèrcit de ratolins.”

Crítica

Però quina merda és aquesta…?

Quin despropòsit i quin desbaratament de recursos innecessaris. És un “quiero y no puedo” en tota regla. Com és possible que Disney hagi produït aquest subproducte que no es pot considerar ni telefilm per a televisió generalista d‘un diumenge per la tarda…

Resum (amb espòilers)

Una família celebra el seu primer Nadal després de la mort de la mare de la família amb al conseqüent pena per tots. El pare regala a cadascun dels seus tres fills, dues noies i un noi, un regal la nit de Nadal de part de la seva mare. A la protagonista li toca un ou que està tancat per una clau especial. L’endemà, el dia de Nadal, li demà al seu padrí la clau per obrir-la, però li diu que ell no la té. No obstant, quan cada nen de rep el seu regal a ella li toca la clau, però just abans de poder-la agafar un ratolí se la roba. Seguint el ratolí, s’endinsa el món màgic dels quatre regnes on res és el que sembla ser.

Per una banda hi han els ratolins que li han robat la clau, que semblen estar a les ordres de la Mother Ginger, que sembla ser la dolenta, quan en realitat la dolenta és la fada Sugar Plum que vol la clau per activar la màquina de fabricar soldats i derrotar Mother Ginger. La noia en desbarata els seus plans i posa cada cosa al seu lloc.

Torna a la festa de Nadal i, finalment, sembla que la tristor que havia separat els diferents membres de la família, ara els uneix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada