Bloc personal,

dissabte, 18 de maig del 2019

The Man Who Killed Don Quixote (2018)

[719]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Terry Gilliam
Guió: Terry Gilliam, Tony Grisoni
Actors: Adam Driver, Jonathan Price, Olga Kurylenko

[ Aventura, comèdia, drama ] 2h 12min

Sinopsi

IMDb (6,5):
“Toby, un director de cinema desil·lusionat, es trasllada a un món de fantasia fent un salt en el temps quan un sabater espanyol, que anteriorment l’havia contractat per intrepretar el Quixot, el creu Sancho Panza. Gradualment és incapaç de saber què és realitat i què cón somnis.”

Crítica

Molt decebedora…

Davant d’un repartiment tan bèstia com té aquesta pel·lícula només puc pensar que no he entès res… És un disbarat de cap a peus interpretat per actors molt coneguts i amb un desplegament de recursos desproporcionat. Fins i tot coneixent la bogeria continguda en la novel·la del Quixot, no li trobo el què.

Resum (amb espòilers)

Un director de cinema americà molt reconegut en l’actualitat, filmant de nou a Espanya, recorda la seva primera pel·lícula d’estudiant, el Quixot, i va recordant actors i personatges d’aquella època, barrejant-ho tot sense acabar de saber què és real i què imaginari, alhora que els retroba en l’actualitat, amb l’afegit d’un excèntric multimilionari mafiós, que és qui acaba pagant la pel·lícula i al que han d’anar rient-li les gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada