Bloc personal,

dissabte, 4 de maig del 2019

Tully (2018)

[718]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Jason Reitman
Guió: Diablo Cody
Actors: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Ron Livingston

[ Comèdia, drama, misteri ] 1h 35min

Sinopsi

IMDb (7,0):
“Una mare treballadora amb tres criatures forma un vincle inesperat amb la mainadera de nit contractada per ajudar-la amb el seu nadó.

Crítica

Massa “bonica” per ser veritat…

La veritat és que, l’últim que m’esperava era el gir inesperat del final. Cal dir que està molt ben feta:ds ella molt ben caracteritzada i ben “inflada” per representar una mare que acaba de parir i que no li torna res a lloc un cop passat els quaranta. Amb tot, però, un pèl ensucrada, en la que tot sembla venir rodat tot i mostrar les dificultats de la maternitat.

Resum (amb espòilers)

Una dona, que tot just acaba de passar la ratlla dels quaranta anys, està prenyada sense esperar-ho de nou mesos del seu tercer fill. Ja té dificultats per anar fent en el seu dia a dia, en especial per l’atenció específica que ha de dedicar al seu fill amb algun tipus de transtorn sense definir, de manera que, en el moment de tenir la criatura, la falta de son li fa desdoblar la seva personalitat i crea una mainadera imaginària que és qui li cuida la criatura per la nit, fins que arriba un moment que s’acaba descobrint la veritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada