Bloc personal,

dissabte, 15 de juny del 2019

Bride Stories 10 (2018)

[116]

Valoració



Fitxa tècnica

  • Manga Taishō 2014

Kaoru Mori (guió, dibuix i tinta)
(Otoyomegatari - A Bride’s Story)

[ Manga, seinen, slice of life ] (ed. 2019)
Norma Editorial

8 capítols (62-69) - 190 pàg. b/n + cobertes (rústica) + sobrecobertes (plastificades brillo) - 115 x 175 mm (14 mm gruix)

Sinopsi

Whakoom:
“Karluk, molest amb si mateix per considerar-se encara un nen, s’ha proposat demostrar-li a Amira que es convertirà en un home fort i capaç. Per a això, s’ha anat a passar l’hivern amb la resta dels homes del poblat perquè li ensenyin en l’art de la caça i la resta dels seus costums. Per la seva banda, Smith, al costat del seu guia Ali, segueix camí cap a Ankara per trobar-se amb Hawking, el seu amic de la infància, sense ser conscient que la situació entre turcs i russos és cada vegada més tensa.”

Crítica

Cada cop m’agrada més…

És el manga perfecte per mi, si no fos que és massa manga… és a dir, aquests ulls característics del manga són el que a mi em tiren enrera. Una altra pega que he vist més ara que no pas abans, ha estat que el personatge Karluk, passat el temps, sembla encara més infantilitzat que al principi tot i que, en aquest volum, almenys està justificat perquè es vol remarcar el pas a l’adolescència. Amb tot, aquesta autora és increïble com treballa el detall i la construcció de les històries.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada