Bloc personal,

diumenge, 16 de juny del 2019

The Bad Batch (2016)

[727]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Ana Lily Amirpour
Guió: Ana Lily Amirpour
Actors: Suki Waterhouse, Jason Momoa, Jayda Fink

[ Drama, terror, romanç ] 1h 58min

Sinopsi

IMDb (5,3):
“En una distòpia del desert, una dona jove és segrestada per caníbals.”

Crítica

Puta anada d’olla… però “divertida” al mateix temps.

Podria dir que és molt dolenta, molt lenta i no aporta res, però, francament, veure alguna cosa “diferent” ja m’agrada i que el ritme no sigui el normal no em molesta. És més, la trobo interessant…

Resum (amb espòilers)

Els EE.UU. expulsen tots els humans defectuosos de els seves fronteres i els envien al desert mexicà. Una noia jove i bonica és expulsada allà, després de tatuar-li darrera l’orella un número amb el que és identificat com defectuosa. Enmig del desert és capturada per una tribu de culturistes caníbals i li són amputades un braç i una cama amb els que s’alimenten. Malgrat tot, aconsegueix escapar pujant-se a un monopatí que aconsegueix després de matar la seva “cuidadora”. Un sense sostre la recull mig inconscient al mig del desert i la porta al lloc on el somnis es fan realitat, una altra facció dins aquest desert.

Allà és acollida i aconsegueix una cama ortopèdica amb la que pot caminar. De totes maneres “res és real” com anuncien subliminalment els cartells en tot moment. En aquest lloc un individu distribueix droga i té a tothom més o menys control·lat mentre va engendrant, en noies joves, una nova generació.

La noia amputada camina enmig del desert amb l’objectiu d’arribar al poblat caníbal quan es troba mare i filla, de família caníbal, recollint trastos vells enmig d’una deixalleria. Mata la mare i la filla la segueix al poblat on els somnis es fan realitat. Allà li compra un conill. Una nit que decideix provar la droga que suministra el que hi mana, la nena és captada per aquest i ella apareix enmig del desert al·lucinant.

A tot això, el pare de la nena, veient que dona i filla no tornaven a casa surt a buscar-les fins que troba la dona morta. Pregunta al sense sostre i segueix la pista fins el poblat on els somnis es fan realitat. Es troba la noia drogada enmig del desert i li pregunta si ha vist la nena. Ella diu que no, però ell l’amenaça amb matar-la si no torna al poblat i aconsegueix que torni amb ell. Mentrestant algú el dispara i ella torna al poblat.

Al poblat busca la nena fins que s’adona que ha estat captada. La rescata amenaçant de matar una noia prenyada de l’amo i surt amb ella al desert on es troba el caníbal i se la torna. Ell vol marxar a casa, però ella li diu de continuar junts. La nena diu que té gana i maten el conill per menjar-se’l tots tres, alguns més feliços i contents que altres…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada