Bloc personal,

diumenge, 21 de juliol del 2019

Baywatch (2017)

[738]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Seth Gordon
Creadors de la sèrie: Michael Berk, Douglas Schwartz
Actors: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario

[ Gènere ] 0h 0min

Sinopsi

IMDb (5,6):
“Mitch Buchannon, socorrista consagrat, encapçala un nou reclutament, descobrint una trama criminal que amenaça el futur de la badia.”

Crítica

És dolenta fins i tot per passar l’estona!

Es podria dir que, malgrat tot, pel fet d’estar ben feta, es deixa veure, però em sembla que ni així… La salva, podria ser, veure cares conegudes.

Resum (amb espòilers)

El líder dels vigilants de la platja està fent una nova selecció de personal. Se li presenta un nedador guanyador de medalles d’or que ho fa molt bé individualment, però no sap treballar en equip, amb una carta de recomendació, però li fa passar igualment les proves físiques. Passa la prova juntament amb un noia i noi grassonet, però amb ganes de fer bé les coses.

Amb l’ajuda d’aquests altres dos nouvinguts i els de sempre, desemmascara una banda que pretèn fer-se amb el control immobiliari de tota la badia per poder fer circular lliurament el tràfic de drogues que amaga. Tot i no tenir cap ajuda de la policia, entre tots van seguint les pistes que deixen els cadàvers i acaben deixant en evidència la dolenta de tot el complot que tenia subornat el cap de policia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada