Bloc personal,

dissabte, 17 d’agost del 2019

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

[747]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Paul Weitz
Guió: Paul Weitz, Brian Helgeland
Actors: Chris Massoglia, John C. Reilly, Salma Hayek

[ Acció, aventura, fantasia ] 1h 49min

Sinopsi

IMDb (5,9):
“Un noi de setze anys, Darren Shan, es troba amb un home misteriós en un show freak que resulta ser un vampir. Després d’una sèrie d’esdeveniments, Darren ha de deixar la seva vida normal anar-se’n amb el Cirque du Freak i convertir-se en vampir.”

Crítica

Dolenta amb un puntet d’originalitat…

Una mica infantil –a fi de comptes va dirigida a públic adolescent–, amb bons actors, bons efectes, una història més o menys original, però no massa aconseguida. El suficient, però, per tenir-me entretingut, una vegada més… ;-)

Resum (amb espòilers)

Un noi de setze anys assisteix a una representació estranya d’un estrany circ de freaks. S’obesessiona amb una aranya i la roba del seu propietari… un vampir. L’aranya acaba mossegant el seu millor amic i per salvar-lo, el vampir li ofereix l’antídot a canvi de convertir-lo en semivampir i assistent seu.

Acaba descobrint que els vampirs no maten, sinó els vampirians, i depèn d’ells mantenir l’equilibri i que no esclati la guerra. Per convertir-se en semivampir ha de fingir la seva mort davant la pena de la seva família. El seu amic, però, que era justament el que demanava a crits convertir-se en vampir, l’acaba odiant i s’afegeix als vampirians.

Mentre hi han les disputes, el vampir original ensenya al jove a defensar-se i a alimentar-se, tot i que ell no vol consumir sang humana. A tot això, en la comuna d’hivern on viuen tots els freaks, s’acaba enamorant d’una noia mico amb cua de mona que acaba sent segrestada, juntament amb la seva família, per aconseguir reclutar el jove. En una batalla final els vampirians perden.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada