Bloc personal,

diumenge, 15 de setembre del 2019

Avatar: The Last Airbender (2007) S03

[98]

Valoració



Fitxa tècnica

Creadors: Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko
Veus de doblatge: Dee Bradley Baker, Zach Tyler, Jack De Sena

[ Animació, acció, aventura ] 21 capítols de 24 min.

Sinopsi

IMDb (9,2):
“En un món de màgia elemental arrebossat per la guerra, un jove torna per emprendre una perillosa missió mística per complir el seu destí com a Avatar i portar la pau al món.”

Crítica

Per a mi, una obra mestra…

La vaig veure fa anys i em va agradar moltíssim. Ara l’he repescat i la majoria de coses ni les recordava. Una història plena de detalls amb una qualitat d’història, guió i animació com poques.

Resum (amb espòilers)

El llibre del foc.

Aprofitant que tots es pensen que l’Avatar ha mort, intenten esperar un eclipsi de sol per atacar la nació del foc, però els estaven esperant i tot surt malament. Per acabar amb la guerra han d’atacar abans que arribi el meteorit, doncs amb l’arribada d’aquest tindrà el poder absolut i Aang domina l’aire, l’aigua i la terra, però no encara el foc. A més, cada cop més gent els està buscant per acabar amb ells.

El dia de l’eclipsi aconsegueixen reclutar tota la gent que han anat trobant en les seves aventures, però com he dit, tot surt malament. Els companys dels protagonistes es deixen atrapar per salvar-lo i intentar un nova victòria.

Finalment, quan arriba el cometa, Aang ja domina el foc i gràcies als consells del lleó tortuga, aconsegueix acabar amb el rei de la nació del foc, no sense que abans el seu príncep hagi recapacitat i reconduit la seva vida per ajudar l’Avatar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada