Bloc personal,

divendres, 17 de juliol del 2020

Tales from the Loop (2020) S01

[131]

Valoració



Fitxa tècnica

Creador: Nathaniel Halpern
Actors: Daniel Zolghadri, Paul Schneider, Rebecca Hall

[ Drama, ciència ficció ] 8 capítols de 50-57min

Sinopsi

IMDb (7,5):
“Els ciutadans que viuen per sobre de ‘The Loop’, una màquina construïda per desbloquejar i explorar els misteris de l’univers, experimenten coses prèviament consignades al regne de la ciència ficció.”

Crítica

A mi m’ha avorrit…

Té coses que estan força bé: l’estètica general, el combinar ambientacions dels anys 70 amb tecnologia futurista mig abandonada, el fet d’haver d’imaginar quin tipus de cataclisme –si és que n’hi ha hagut algun– els ha portat a aquesta situació. També està bé que siguin històries curtes on, en cadascuna, va apareixent un nou personatge que pots anar relacionant amb el capítol anterior i, tot i ser relats independents, d’una manera o altre tots estan relacionats i necessites la informació del capítol anterior perquè allò tingui sentit. La fotografia preciosa. El ritme, tot i que massa lent i que pot semblar que acabi avorrint, és el que marca el tempo.

Quan dic que és avorrida, és perquè no explica res nou. Són les clàssiques històries de ciència ficció repetides una i mil vegades fins la sacietat. En algun moment pot recordar La dimensió desconeguda, però suposo que qualsevol història de ciència ficció beu d’aquesta font.

En definitiva, que està bé, però no mata… ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada