Bloc personal,

dimecres, 26 d’agost del 2020

Gagarin. Pervyy v kosmose (2013) (Gagarin: First in Space)

[911]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Pavel Parkhomenko
Guió: Andrey Dmitriev, Oleg Kapanets
Actors: Yaroslav Zhalnin, Mikhail Filippov, Olga Ivanova

[ Aventura, biografia, drama ] 1h 48min

Sinopsi

IMDb (6,6):
“El 12 d’abril de 1961, el cosmonauta soviètic Gagarin va explotar en un coet Vostok i va orbitar la Terra durant 108 minuts. Va ser el cosmonauta que va ser seleccionat entre més de tres mil pilots de caça de tota la Unió Soviètica.”

Crítica

Encuriosit pel moment històric…

Res més. La pel·lícula, tot i semblar ben feta i ben documentada, simplement segueix un guió correctament escrit i desenvolupat, però amb uns efectes especials ridículs per l’any de la pel·lícula…

Resum (amb espòilers)

El 12 d'abril de 1961, el cosmonauta soviètic Yuri Gagarin va explotar en un coet Vostok, convertint-se en el primer humà a l'espai i en orbitar la Terra durant 108 minuts. Va ser un dels primers grups de cosmonautes seleccionats entre més de tres mil pilots de caça de tota la Unió Soviètica.

Els vint més llegendaris seleccionats eren els millors entre els millorss i cap dels pilots sabia qui d’ells faria història al primer vol tripulat. Un cop escollit, Gagarin té un seguiment ràpid per entrenar per allò desconegut i el viatge de tota la vida.

Mentre és a bord del seu coet, Gagarin reflexiona sobre la seva vida, que es troba intercalada amb la determinació de l'equip espacial rus i els seus esforços incansables per enviar un home a l'espai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada