Bloc personal,

dimecres, 19 d’agost del 2020

Sense8 (2016) S02

[134]

Valoració



Fitxa tècnica

Creadors: J. Michael Straczynski, Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Actors: Doona Bae, Jamie Clayton, Tina Desai

[ Drama, misteri, ciència ficció ] 12 capítols de 51-67 min

Sinopsi

IMDb (8,3):
“Un grup de persones de tot el món estan de sobte vinculats mentalment i han de trobar la manera de sobreviure sent caçats per aquells que els veuen com una amenaça per a l’ordre mundial.”

Crítica

Com l’he gaudit! He xalat com un crio!

Em segueix molestant els estereotips i, en algun moment, es fa una mica pesada. Personalment m’ha molestat inicialment el canvi d’actors d’algun que altre protagonista, però al final m’ho he passat tant bé… però tant bé… He rigut com feia temps no ho feia –per moments s’ha convertit en una comèdia molt divertida–, però, sobretot, m’he emocionat. Sí. Se m’ha posat la pell de gallina. I no només una vegada, sinó en diferents capítols. Només per això la considero excel·lent.

Alguna pega? Els capítols dobles (primer i últim) massa llargs…

Resum (amb espòilers)

A la segona temporada, els vuit s’han acostumat a la seva connexió i s’ajuden diàriament. Aprenen més sobre els sensats i sobre com usar (i suspendre temporalment) els seus poders, així com sobre la història i els objectius de la participació de BPO i Angelica. També es troben amb altres sensates, no tots amables. Al mateix temps, Jonas intenta ajudar-los i tenir cura d'ells mateixos després de ser capturat per Whispers, que ara està involucrat en un joc de gats i ratolins amb Will, cadascun d'ells intentant intel·ligir l'altre.

Al final de la sèrie, el cúmul i les persones més properes a ells es reuneixen en persona per salvar a Wolfgang que ha estat capturat per BPO. Amb aquesta finalitat, el clúster ha segrestat Whispers i Jonas per utilitzar-los com a xip de negociació i font d'informació, respectivament. Els herois descobreixen les motivacions personals dels dos homes i Angelica, es troben amb possibles aliades (sensates i humans normals) i tracten amb el president de BPO, que llança un atac global contra els sensats i els seus aliats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada