Bloc personal,

diumenge, 27 de setembre del 2020

Freaks: You're One of Us (2020)

[927]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Felix Binder
Guió: Marc O. Seng
Actors: Cornelia Gröschel, Tim Oliver Schultz, Wotan Wilke Möhring

[ Acció, drama, fantasia ] 1h 32min

Sinopsi

IMDb (5,3):
“Avisada per un misteriós vagabund, una sumisa cuinera descobreix que té superpoders i descobreix una conspiració.”

Crítica

Semblava que sí, però… no, no i no!

Totalment infumable. Em pensava que estaria una mica més treballada o, almenys, tindria algun gir inesperat. Doncs no.

Resum (amb espòilers)

Wendy treballa en un restaurant i viu amb el seu marit i el seu fill en un suburbi sense nom a Alemanya. Quan coneix el Marek sense llar, la seva vida canvia. L’aconsella que deixi de prendre les pastilles que li recepti el seu psiquiatre. Els pren per un esdeveniment de la seva infància en què va estar inexplicablement implicada en la mort del director de l'escola. També li diu "Tu ets un de nosaltres", després salta d'un pont de la carretera i és atropellat. L’endemà al vespre torna a conèixer Marek, que queda il·lès. Això la convenç perquè deixi de prendre les pastilles.

Després de sortir del Diner després del seu següent torn, és atacada. Descobreix els seus poders i llança els atacants a l'aire durant uns quants metres. Després utilitza les seves habilitats i amenaça el seu cap amb la promoció. El seu company Elmar, que també té poders, ho veu.

Junts intenten arribar al fons de l'origen de les seves habilitats i descobrir una conspiració governamental. El govern intenta tancar les persones amb habilitats i drogar-les per suprimir les forces.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada