Bloc personal,

diumenge, 13 de setembre del 2020

Orígenes secretos (2020)

[923]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: David Galán Galindo
Guió: David Galán Galindo, Fernando Navarro
Actors: Javier Rey, Verónica Echegui, Brays Efe

[ Acció, aventura, comèdia ] 1h 36min

Sinopsi

IMDb (6,1):
“Madrid, 2019. Un assassí en sèrie crea el caos. Gent desconeguda sense connexió aparent està sent assassinada és escenes que imiten les aparicions dels primers superherois.”

Crítica

Mare de Déu quin pastel!

La veritat és que està bastant ben rodada amb una il·luminació excel·lent, bons decorats i, fins a cert punt, bona caracterització… però el guió és tan dolent… tan extremadament dolent, que fa angúnia. Tot l’homenatge que vulguis a les pel·lícules d’herois, però és un nyap infumable. I això fa que els diàlegs siguin extremadament ridículs.

Si per mi fos, li hagués posat dues estrelles, però el moment en que el protagonista li dona un petó a la seva jefa ha fet que la deixi amb una estrella.

Resum (amb espòilers)

Pel·lícula dramàtica espanyola amb aspectes de còmic basada en la novel·la homònima de Galindo, que es va estrenar a Netflix el 28 d'agost de 2020.

/ La pel·lícula segueix un assassí en sèrie que està propagant el caos a Madrid durant 2019. Persones anònimes sense connexió aparent són assassinades mentre imiten les primeres aparicions dels superherois més famosos.

Un detectiu ha de trobar un assassí en sèrie que deixi pistes que només el fill del seu exsuccesor –friqui seguidor de còmics– pot desxifrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada