Bloc personal,

dijous, 24 de setembre del 2020

The Dark Crystal: Age of Resistance (2019) S01

[135]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Jeffrey Addiss, Will Matthews
Veus de doblatge: Neil Sterenberg, Beccy Henderson, Nathalie Emmanuel

[ Aventura, drama, familiar ] 10 capítols de 46-61min

Sinopsi

IMDb (8,5):
“Torna al món de Thra, on tres Gelfling descobreixen l’horrorós secret que hi ha darrere del poder dels Skeksis i es proposen encendre els focs de la rebel·lió i salvar el seu món.”

Crítica

Se m’ha fet llarga i molt pesada…

Havent vist l’original i tenint-la recent i, sobretot, venerada, la sèrie a mi em sobra. L’he hagut d’anar dosificant durant molt de temps i encara sort que me l’he acabada, perquè l’hagués pogut deixar perfectament a mitges.

Resum (amb espòilers)

The Dark Crystal: Age of Resistance és una sèrie de televisió de fantasia nord-americana produïda per Netflix i The Jim Henson Company. És una precuela de la pel·lícula de 1982 de Jim Henson The Dark Crystal que explora el món de Thra creat per a la pel·lícula original. Segueix la història de tres Gelfling: Rian, Deet i Brea, mentre viatgen junts en una missió per unir els clans Gelfling per aixecar-se contra els tirans Skeksis i salvar el seu planeta Thra d'un destructiu destrosse conegut com l'Oscuriment. La sèrie es va estrenar el 30 d'agost de 2019, amb elogis de la crítica. Al setembre de 2020, es va anunciar que la sèrie havia estat cancel·lada després d'una temporada.

Al planeta Thra, tres Gelflings —Rian, Brea i Deet— inspiren una rebel·lió després de descobrir un horrible secret darrere dels seus governants venerats habitualment, els Skeksis, que amenacen tot el seu planeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada