Bloc personal,

dijous, 8 d’octubre del 2020

Star Trek: Lower Decks (2020) S01

[136]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Mike McMahan
Veus de doblatge: Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells

[ Animació, acció, aventura ] 10 capítols de 25 min

Sinopsi

IMDb (6,1):
“La tripulació de suport que serveix en una de les naus menys importants de la Flota Estel·lar, l’U.S.S. Cerritos, han de mantenir-se al dia amb les seves funcions, sovint mentre la nau és sacsejada per una multitud d’anomalies de ciència ficció.”

Crítica

A mi m’ha agradat molt!

Friqui que és un!




Resum (amb espòilers)

Star Trek: Lower Decks és una sèrie de comèdia de televisió animada per a adults nord-americana creada per Mike McMahan per a CBS All Access. Forma part d’una expansió de la franquícia Star Trek dirigida pel productor executiu Alex Kurtzman. És la primera sèrie animada creada per a All Access i la primera sèrie animada de Star Trek des de la sèrie 1973-1974 Star Trek: La sèrie animada. Lower Decks segueix la tripulació de suport U.S.S. Cerritos l'any 2380. McMahan és el director de la sèrie.

Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells i Eugene Cordero donen veu als membres de la tripulació de les "cobertes inferiors" de la Cerritos, amb Dawnn Lewis, Jerry O'Connell, Fred Tatasciore i Gillian Vigman també proporcionant veus per a la sèrie. L'expansió de Kurtzman de la franquícia va començar el juny del 2018, i McMahan va ser incorporat a Lower Decks aquell octubre, quan va ser ordenat per dues temporades per All Access. L’estudi d’animació Titmouse va començar a treballar a la sèrie el febrer següent, amb el repartiment principal anunciat al juliol del 2019. La producció de les dues primeres temporades es va canviar per tenir lloc remotament el març del 2020 a causa de la pandèmia COVID-19.

La primera temporada d’Star Trek: Lower Decks es va estrenar el 6 d’agost de 2020 i té deu episodis. Una segona temporada està en producció.

Amb referències als Kirk, Spock, els borg, Picard…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada