Bloc personal,

divendres, 2 d’octubre del 2020

The Boys in the Band (2020)

[930]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Joe Mantello
Guió: Mart Crowley (novel·la / obra de teatre), Mart Crowley
Actors: Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer

[ Drama ] 2h 1min

Sinopsi

IMDb (6,7):
“En una festa d'aniversari a Nova York el 1968, un convidat sorpresa i un joc borratxo deixen set amics gais comptant amb sentiments no expressats i veritats enterrades.”

Crítica

La curiositat va matar el gat…

Imprescindible veure després (o abans) el documental de la pel·lícula per entendre la repercusió de l’obra de teatre original. A mi m’ha servit per saber quins actors d’èxit són gais i no en tenia ni idea… ;-)

Resum (amb espòilers)

The Boys in the Band és una pel·lícula de drama gai nord-americana dirigida per Joe Mantello el 2020, basada en l'obra homònima del 1968 de Mart Crowley, que també va escriure el guió al costat de Ned Martel. Crowley havia adaptat prèviament The Boys in the Band per a una versió cinematogràfica del 1970 dirigida per William Friedkin i protagonitzada pel repartiment original de Broadway del 1968. La pel·lícula està protagonitzada per l’elenc complet de la recuperació de Broadway de l’obra 2018, inclosos Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer, Andrew Rannells, Charlie Carver, Robin de Jesús, Brian Hutchison, Michael Benjamin Washington i Tuc Watkins.

La pel·lícula va ser estrenada el 30 de setembre de 2020 per Netflix i va rebre crítiques generalment positives de la crítica.

Un grup d'amics gai es reuneixen per celebrar un dels seus aniversaris en un apartament a l'Upper East Side de Manhattan. Quan el company de pis de la universitat, que encara no ha sortit de l’armari, apareix sense ser convidat, la nit s’agita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada