Bloc personal,

dijous, 26 de novembre del 2020

Kaijû no kodomo (2019) (Children of the Sea)

[953]

Valoració



Fitxa tècnica

Direcció: Ayumu Watanabe
Guió: Daisuke Igarashi (manga), Hanasaki Kino
Actors: Mana Ashida, Hiiro Ishibashi, Seishû Uragami

[ Animació, aventura, drama ] 1h 51min

Sinopsi

IMDb (6,5):
“Una jove es veu atrapada per un misteri relacionat amb la vida marina a tot el món, en el qual d’alguna manera participen dos nois misteriosos.”

Crítica

No l’he entés, però és meravellosa…

És d’aquestes que, sí o sí, hauré de revisar dintre un temps, perquè més enllà de la primera lectura, superficial, haig de reconèixer que no he entés tota la palla mental que hi ha al darrera.

La vaig començar a veure en streaming a través d’una plataforma digital, però, endevinant que hi havia una producció artística darrera que valia la pena veure-la amb detall, me la vaig baixar a bona resolució per poder disfrutar-la com cal.

Resum (amb espòilers)

Després d'una baralla amb la seva mare i altres companyes d’escola, Ruka, estudiant de secundària, es troba sense on passar els dies de vacances d'estiu i, per tant, acaba quedant a l'aquari on el seu pare hi treballa. Mentre hi és, coneix una misteriosa parella de germans, anomenats Umi i Sora, que el seu pare li diu que van ser "criats per dugongs" i que estan sent observats per les seves habilitats aquàtiques.

Els tres adolescents comparteixen algun tipus de connexió amb una sèrie de fenòmens sobrenaturals que han estat afectant la vida marina del món, com ara un cometa que cau al mar i la vida aquàtica de tot el món reunida al Japó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada