Bloc personal,

dimecres, 9 de maig de 2007

Idees de negoci - II

Aquesta nit he tingut una idea. Una idea tipus "pelotazo": amb molt pocs recursos (relativament) obtenir uns grans beneficis en molt poc temps. Sense saber massa bé encara del que estic parlant, penso que amb una inversió inicial de 12.000 euros es podrien obtenir uns beneficis de 12.000-18.000 euros mensuals a partir del 3r mes i almenys durant un any. Què us sembla?

A qui llegeixi això aquí, aquesta idea la regalo. A qui no, la podria vendre per... 6.000 euros? Amb els guanys que s'obtindrien, no són diners!

Aquí va. Es tractaria de comprar dos dominis: lamaquinadefollar.com i fuckmachine.com. Mentre acabo d'escriure això vaig comprovar si estan comprats o hi ha alguna idea en funcionament semblant... de fet m'estranya que no hi sigui, perquè només cal pensar en una paraulota, posar-li darrera un "punto com" i el domini ja està agafat... Per entendre una mica la base de tot plegat cal haver visitat abans els webs 1-click (és un d'aquests webs de "pásalo") i rikunabi (aquesta web la vaig conèixer a través del programa Interneox d'Antena Neox d'Antena 3 TV, un dels canals digitals de la TDT)

Gerro d'aigua freda! Els dominis ja existeixen! Ja m'estranyava...

Una altra cosa! El domini lamaquinadefollar.com està comprada des del 07/05/07... fa només 2 dies!!! (algú ha tingut el mateix somni al mateix temps)

Bé, continuo... seria una casa de putes virtual que cadascú escollís el seu sexe (home o dona), les seves característiques físiques (blanc, negre o oriental) i en el cas d'homes el tamany dels atributs (normal - 15 cm, súper - 20 cm o extra - 30 cm) i a través del ratolí, igual que en les webs a dalt citades, començar a fornicar... ara vull que me la xupin... ara vull fer-ho per davant... ara per darrera. Ara, a mitja "feina" en comptes de fer-m'ho amb una dona, fer-m'ho amb un negre fornit. Ara, en comptes de fer-ho sobre uns fons neutre, fer-ho en una habitació d'hotel, ara sobre el marbre de la cuina. Agafeu l'idea?

Fins i tot he pensat en el preu per entrar-hi: 10 euros o 10 dòlars. Primer una mostra del que pots fer a la web, amb imatges il·lustrant-ho tot. I després un cop pagada l'"entrada" el temps seria ilimitat els primers mesos, fins que el boca-orella colapsés el web. A partir d'aquí es limitaria els temps a 30 ó 60 minuts.

Un polvo 10 euros! Què més vols! Ni les de la rotonda! :DDD

Cap comentari:

Publica un comentari