Bloc personal,

dilluns, 25 de novembre del 2019

Samurai Gourmet (2017) S01

[105]

Valoració



Fitxa tècnica

Actors: Naoto Takenaka, Tetsuji Tamayama, Honami Suzuki

[ Comèdia ] 12 capítols de 16-22 minuts

Sinopsi

IMDb (8,3):
“Un home jubilat de 60 anys (sic) troba un nou propòsit en explorar els aliments del seu barri. Ajudat pel seu company de fantasia, un samurai que l’inspira a experimentar amb audàcia aquest nou capítol de la seva vida.”

Crítica

Simple, però a mi m’ha entretingut molt…

M’he passat hores veient vídeos a YouTube de gent que prepara el menjar al carrer, en especial del tipus Asian Street Food. Així que, aquesta sèrie, tot i no tenir res de l’altre món i ser molt simple, m’ha tingut molt entretingut. Argumentativament no té res, però almenys es veu un intent de millora a mida que arriba el final de la temporada.

Resum (amb espòilers)

Samurai Gourmet és una sèrie de televisió-web en japonès de dotze parts del 2017 a Netflix, basada en l’assaig de Masayuki Kusumi i el manga del mateix títol. La premissa gira al voltant de Takeshi Kasumi (Naoto Takenaka), explicada com estil de vida. Ara jubilat, Kasumi descobreix les alegries de menjar i beure, cosa que desperta la seva persona interior: un samurai errant que viu lliurement en l’època de les guerres civils del Japó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada