Bloc personal,

diumenge, 14 de maig de 2006

A Poblet, Prades i més...

La idea era anar a Poblet només amb el Jose i l'Encarni. Però sembla que el Jose ha invitat a un amic seu i n'érem un més. Hem sortit bastant puntuals... sobre 1/4 de 11. Hem agafat la carretera del Pantano fins l'Arboç. Aquí, enlloc d'agafar la N-340 direcció el Vendrell, han seguit recte i han agafat la carretera de Santa Oliva. La veritat és que encara que no hi havia tràfic encara per la N-340, molt millor per aquí. Sempre molt tranquilets. Hem arribat al Vendrell i d'aquí direcció Valls. Pujant el Montmell m'ha agradat bastant. Ja vam conèixer la pujada quan vam anar a Santes Creus, així que ja ens ho coneixíem.

I un cop passat Valls direcció Montblanc. El paissatge canvia radicalment. La veritat és que tot és molt maco. I abans d'arribar a Montblanc (o potser sí hi hem arribat... ara no ho recordo) ens hem desviat cap Poblet. Just abans d'arribar a Poblet hi ha l'Espluga de Francolí, un poble realment maco i diferent.

A Poblet una paradeta. Pixadeta i cafetó. Ens hi hem estat una bona estona tot xerrant. El Jose deia d'anar a dinar a Bellvei, que coneixia un lloc... i el Jaume (Jaume es deia?), l'amic del Jose deia que ja que estàvem allà que ens acostéssim a Prades. El que passa és que ja era l'1 del migdia i jo ja he vist que ens liaríem. I efectivament ha estat així. Ara, també s'ha de dir que ha valgut la pena.

La carretera de Poblet a Prades maquíssima per fer en moto. I de Prades hem continuat endavant. Què maca és la serra de Prades! I en el següent creuament hem girat a l'esquerra direcció Reus. També una carretera maca amb pobles dignes d'anar expressament a admirar. Aquest pobles pobles... dels que no queden.

Les complicacions han estat a mida que ens acostàvem a Tarragona. Enlloc de passar per fora, per l'autopista han entrat al centre de Tarragona (i segurament hem sortit retratats al "fotomatón" del radar). I d'allí no sabien sortir... Així que entre els uns i els altres hem hagut de tirar altre cop cap a Valls. I allà es tornaven a perdre fins que els he dit, cap el Vendrell per aquí. I des de Valls he tirat jo per davant fins el Vendrell. Des d'allà N-340 cap Vilafranca fins Bellvei.

Hem arribat al restaurant on volia anar el Jose quan faltaven 10 per les 4 de la tarda! Evidentment tenien la cuina tancada. Però cap problema. Davant mateix hi havia una braseria que tenien menú de dia festiu. Així que ens hem entaulat... però no ens hem aixecat fins 2/4 de 6 de la tarda. Torna't a muntar a la moto. Arboç, Pantano i cap a caseta.

Jo estic mort... han estat dos dies seguits i no puc amb la vida! ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari